Diensten Wat hebben wij te bieden?

banner

Onze troeven voor bedrijven


Ben je een bedrijf of leverancier binnen de evenementensector ?
Doe je geregeld beroep op tijdelijke werkkrachten ?
Heb je soms tijd of mankracht te kort om de planning in te vullen ?

Dan is BXL Students iets voor jou !

Met BXL Students komen we elkaar tegemoed. Wij zijn geen interimkantoor, geen hostessenbureau, maar ook geen studentenvereniging. Wat we wel zijn is een leverancier van kwalitatieve jobstudenten.

BXL Students heeft een uitgebreid netwerk binnen de Brusselse instellingen van hoger onderwijs (VUB, EhB, Odissee,…). Via ons platform filteren we duidelijk de studenten die weten hoe een pintje te tappen, of de stevige beren voor stagehand jobs. Heb jij iemand nodig die meerdere talen spreekt ? Voor ons is het maar één klik en je hebt een lijst met 3-talige stewards.

Wat differentieert ons nu van professionele firma’s ? BXL Students is een vereniging gerund door vrijwilligers. Wij bieden deze dienst aan omdat we Brusselse studenten enerzijds de kans willen geven om een centje bij te verdienen, en anderzijds om hen vertrouwd te maken met onze sector. Het is een dienst die wij verlenen, en geen product dat we verkopen.

Wil je 10 hostesses met een blauw sjaaltje, een wit hemd en pumps ? Dan help ik je graag in contact met onze collega’s van hostessenservice.be

Wat wij leveren zijn studenten die willen werken. En dat aan een enorm voordelige prijs. Contacteer ons voor een kick-off meeting in te plannen. Introducties zijn overbodig.

Onze troeven voor studenten


Ben je student in Brussel?
Ben je op zoek naar leuke tijdelijke jobs?
Kan een extra centje geen kwaad?
Wil je graag op evenementen werken?

Dan is BXL Students iets voor jou !

Het principe is simple comme bonjour. Wij zorgen voor de jobs, de planning, je contract, een briefing en een snelle en correcte verloning. Het enige dat jij moet doen is je op Kastar inschrijven voor een van de jobs, en het beste van jezelf geven. That’s it.

Registreer je vandaag nog op Kastar, en je krijgt van ons de vacatures in je mailbox!

Onze troeven voor verenigingen


Ben je een studentenkring of sportvereniging?
Kan je kassa wat extra spinazie gebruiken?
Heb jij als vereniging een groep gemotiveerde vrijwilligers?

Dan is BXL Students iets voor jou !

De voorbije jaren kon je ons vinden op Rock Werchter, Tomorrowland en Dour. Barmedewerkers, stewards of ecoteam: we hebben alles al gedaan. Het systeem is simpel: wij zorgen voor het contact met de organisatoren, de planning, crewcatering en -camping, en vooral een mooie betaaldag. Het enige jullie moeten doen onze briefings en eventuele trainingen bijwonen, en met volle overgave je shiften doen. Simpeler kan niet, toch?

Registreer je organisatie vandaag nog op Kastar, en we houden je op de hoogte!


Organiseer je misschien zelf evenementen?
Vraag je je soms af welke deals je zou kunnen verkrijgen bij leveranciers?
Ben je op zoek naar een sponsor?

Laat ons iets weten! BXL Students sponsort jaarlijks bepaalde initiatieven. Dan hebben we het niet over td’s of galabals, maar over nieuwe studenteninitiatieven met een sociaal doel. Voorbeelden hiervan zijn Strong Student Run, Sportprikkels e.d.

Heb je een vraag, weet je ons te bereiken!